Рибни палачинки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
26/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запичаме целите лук и моркови във фурната. В тенджера с подсолена вода прибавяме запечените зеленчуци, рибата и варим.

Отцеждаме филето и го натрошаваме на парчета.

От яйцата, брашното и млякото приготвяме рядко палачинково тесто. Към него прибавяме натрошената риба, черен пипер и сол на вкус. От тази смес изпържваме палачинки.

Украсявяме с резенчета от краставичките и лимона.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар