Ароматен гювеч

ГалинаГалинаНовак
20/09/2010
"Вкусотия с телешко месо и сезонни зеленчуци, която обичаме!"
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 111
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки, лукът на филийки, морковите на колелца и ги задушаваме в олиото. Последователно прибавяме нарязаните на ивички камби, разделеният на розички карфиол, бланшираният зелен фасул, пащърнакът нарязан на кубчета.

Задушаваме до омекване на зеленчуците, поръсваме с червения пипер и доливаме 1ч. ч. топла вода. Разбъркваме.

Покриваме гювеча с обелените и нарязани на филийки домати , поръсваме с магданоз и оставяме да къкри на тих огън или да се пече в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар