Зелен фасул по бургундски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
547
959
473
15/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо917
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме фасул и го начупваме на 2-3 части, сваряваме в малко вода. Доливаме червеното вино предварително сварените и нарязани на кръгчета моркови.

Подправяме се със сол и черен пипер и задушаваме до готовност. Прибавяме наситнените магданоз и копър.

Нарязаните на кубчета пушени гърди се запържват и прибавяме нарязания лук, който запържваме до златисто.

Зеленият фасул и морковите се подреждат в чиния, върху тях се слагат пушените гърди и лука.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар