Пържен лаврак с картофки и лук

Rori
Rori
Новак
25/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 622
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лавракът се почиства внимателно на течаща вода. Подсушава се и се нарязва на парчета. Посипва се с брашно, размесено с подправките, след което се изпържва в мазнина и се оставя да се отцеди от нея.

Картофите се обелват, нарязват се на лентички и се изпържват.

Лукът се нарязва и се изпържва в същата мазнина, като към него се добавя и доматеното пюре.

В чиния се слага от лаврака, картофите и лука. По желание се украсява с черни маслини и свежи листенца магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар