Цитрусова марината за пиле

МимозаМимозаНовак
26/10/2015
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 288
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цутрусите се измиват и се изстискват. Сокът и им се смесва в дълбок съд и към него се добавят виното, медът и останалите съставки. Пилешкото месо /800 г/ се почиства, измива и нарязва.

Отърква се с маринатата и се оставя около 1 час в хладилник, за да може да поеме от нейните компоненти.

След това се изважда на стайна температура и след 15-20 минути се подлага на термична обработка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар