Риба треска в китайско зеле

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
09/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Соевият сос се смесва с горчицата и зехтина. Рибата се разделя на две части. Всяко парче риба се намазва със сместа със соевия сос от всички страни.

Листата китайско зеле се измиват и се подсушават. Листата се слагат в уред за готвене на пара и се готвят 5 минути. Листата се вадят и се охлаждат.

Редят се по три листа като ветрило. Върху всяко ветрило от листа се слага половината риба и се завива като плик. Рибата се готви на пара 15 минути и се сервира веднага.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар