Кашкавалени бухти

ЕфросияЕфросияНовак301
15/11/2010
"Няма да ви казваме колко от тези кашкавалени бухти можем да изядем, че ще се хванете за главата!"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 331
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната предварително на 200 градуса и намажете с масло 4 малки керамични купички. Разбийте яйцата в отделна чиния и към тях едно след друго добавете изварата, Ементала, сметаната и брашното.

Прибавете индийското орехче и овкусете със сол и черен пипер. Накрая разпределете сместа в четирите купички, като не ги пълните догоре, сложете ги във фурната и ги оставете да се пекат около 20 мин.

Когато кашкавалените бухти се надигнат и станат златистокафяви, значи са готови. Удвоете дозата за по-голямо количество бухти.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар