ezine.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Пържена пъстърва с филирани бадеми

Пържена пъстърва с филирани бадеми

Марина НордМарина Норд
Новак
1k32027431
Пържена пъстърва с филирани бадеми
29/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, почиства се, посолява се и се поръсва с чесъна на прах.

Лимонът се изстисква, рибата се полива с него и се оставя за 10 минути.

Всяка риба се овалва в брашно. Млякото се разбива с яйцата и рибата се топва в него.

Накрая се овалва във филираните бадеми и се пържи по 6 минути от всяка страна на среден огън.

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: