Азиатска салата с патешко месо и папая

08/06/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кимът се запича на сух тиган за половин минута. Лютата чушка се нарязва на малки парченца и се запържва за 1 минута при непрекъснато бъркане в олиото.

Приготвя се марината, като се смесва соевият сос, джинджифилът, захарта, кимът, лютата чушка и всичко се разбърква до разтварянето на захарта.

Тази марината се излива върху нарязаните на ситно патешки гърди. Поръсва се с фъстъци. Краставицата и папаята се режат на кубчета и се добавят в салатата. Ментата се накъсва и салатата се поръсва с цели листенца.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар