Шоколадов пудинг с грис

06/05/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 890
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шоколадът се натрошава. Млякото се кипва. Добавя се захарта, маслото и натрошения шоколад.

Сместа се загрява на бавен огън и се разбърква през цялото време, докато шоколадът не се разтопи напълно. Добавя се грисът, разбърква се и се вари 2 минути при непрекъснато бъркане.

Сваля се от котлона. Във форма за пудинг, намокрена с вода, се излива сместа и се оставя в хладилника за 3 часа.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар