Супа със свинско, коприва и киселец

10/04/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713813
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 053
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и заедно с нарязаното месо го задушете в сгорещено олио. Прибавете бульона, посолете и варете на умерен огън. Междувременно нарежете и измийте киселеца и копривата.

Прибавете ги към супата и варете до готовност. Готовата супа се овкусява с лимонов сок и счукания чесън.

При постоянно разбъркване добавете сметаната и накрая поръсете със ситно нарязан копър. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар