Супа със свинско, коприва и киселец

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714081
10/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 076
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и заедно с нарязаното месо го задушете в сгорещено олио. Прибавете бульона, посолете и варете на умерен огън. Междувременно нарежете и измийте киселеца и копривата.

Прибавете ги към супата и варете до готовност. Готовата супа се овкусява с лимонов сок и счукания чесън.

При постоянно разбъркване добавете сметаната и накрая поръсете със ситно нарязан копър.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар