Пиле с ементал и зелен фасул

26/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713790
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо271
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета месото и го изпържете в част от сгорещеното масло. Нарежете лука на ситно и го задушете в останалото масло заедно със зеления фасул до омекване. Прибавете ситно нарязан копър, посолете и отстранете от огъня.

Смесете изпърженото месо и зеления фасул с лука. Разбийте яйцата и към тях прибавете настърганто сирене.

Съединете двете смеси и разбъркайте добре. Изсипете в тавичка и запечете в умерена фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар