Пиле с ементал и зелен фасул

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
26/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо288
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета месото и го изпържете в част от сгорещеното масло. Нарежете лука на ситно и го задушете в останалото масло заедно със зеления фасул до омекване. Прибавете ситно нарязан копър, посолете и отстранете от огъня.

Смесете изпърженото месо и зеления фасул с лука. Разбийте яйцата и към тях прибавете настърганто сирене.

Съединете двете смеси и разбъркайте добре. Изсипете в тавичка и запечете в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар