Омлет с макарони и праз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
410
299
19/03/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете за 5 минути макароните и ги отцедете. Нарежете праза на колелца, а чесънът се счуква.

Нарежете бекона на кубчета и го запържете за 3-4 минути, прибавете праза и чесъна и пържете още толкова, като непрекъснато разбърквайте. Прибавете отцедените макарони и царевицата, гответе още 4 минути.

Разбийте яйцата с млякото, подправете със сол и черен пипер и ги изсипете върху макароните. Добавете и чери доматчетата. Похлупете съда и оставете омлетът да се задуши за 10 минути. Преди да сервирате поръсете с кашкавала.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар