Пълнени чушки с риба

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
06/09/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 105
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • чушки - 8 броя, може зелени или капия
  • сардини - 1 консерва, може и копърка
  • ориз - 1 ч.ч. сварен
  • лимони - 1 брой
  • яйца - 1 брой, сварено
  • олио - 4 с.л.
  • магданоз - 1/4 връзка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките и ги поръсете отвътре с лимонов сок и сол. Надробете рибата с вилица, прибавете сварения ориз, както и сосът от консервата сардини, нарязаното на ситно яйце и овкусете със сол и черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Напълнете чушките с тази плънка, наредете ги в тава, поръсете ги с олио и сложете да се пекат за около 40 минути. През това време в тавата регулярно се прибавя по малко гореща вода.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар