Литовска яхния с раци

06/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Раците се сваряват до готовност и се отделя месото им.

Лукът се нарязва по дължина така, че да се получат ивички, които се задушават в загрятото масло.

Поръсва се с червения пипер и брашното и се разбърква добре.

Добавя се месото на раците и се залива с бульона от варенето. Яхнията се вари на слаб огън до сгъстяване.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар