Спанак по римски

Марина НордМарина НордНовак1219
25/01/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо790
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се измива, нарязва се, задушава се за около 7-8 минути с малко вода и се отцежда. Шунката се нарязва на тънки ивици и се запържва в маслото.

Добавя се спанакът, предварително накиснатите в гореща вода и отцедени стафиди, нарязаните на ситно бадеми и солта.

Ястието се задушава на слаб огън около 15 минути и се сервира топло.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар