Топъл шоколад с ягоди

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
30/12/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо705
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Топли Напитки

Начин на приготвяне

Ягодите се пасират с половината от пудрата захар. Сметаната се разбива с останалата пудра захар.

Млякото се смесва с нишестето и се оставя да кипне на бавен огън при непрекъснато бъркане. Сваля се от огъня.

Добавя се натрошеният шоколад. В чаши се слага от сметаната, отгоре се залива с ягодовото пюре и с шоколадовата смес.

Пластмасова табла за сушене на чаши
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова табла за сушене на чаши
5.30 лв.
Виж ››

Висококачествена табла за сушене на прибори с практична решетка - удобството, което заслужавате

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар