Люти чушки

Стояна
Стояна
Новак
05/05/2018
"Във всеки килер трябва има по няколко бурканчета люти чушки, приготвени по тази рецепта!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66 073
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • чушки - 3 кг.
  • захар - 400 гр.
  • олио - 1 ч. ч.
  • оцет - 1. 5 л.
  • сол - 200 гр.
  • магданоз
  • моркови - 500 гр.
  • чесън
  • аспирин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечените люти чушлета се слагат в разтвора от продуктите описани по - горе, след което се изваждат, прибавя им се нарязан магданоз, чесън и настъргани моркови.

Нареждат се в бурканчета, заливат се с разтвора и отгоре се слага по 1 аспирин. Запечатва се. Не се вари.

Рейтинг

5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Dona
Dona
26.08.2013 19:12
Бурканчета от малките - за лютеница.
3
2
????
????
10.10.2011 15:13
В какви бурканчета ?
Не е ясно един аспирин, за какъв буркан е достатъчен ?
3
1