Макарони на фурна с кашкавал и бешамел

ЕфросияЕфросияНовак301
20/10/2010
"Опитайте любимите си макарони на фурна, но с ароматен бешамел! И нас ни оставиха без думи "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 120
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните и ги изсипете в леко намазнена тава. Отгоре прибавете сиренето натрошено, настърганите кашкавали, поръсете с малко черен пипер. Разбийте млякото с яйцата и ги прибавете, след което разбъркайте добре.

Бешамела пригответе като запържите маслото в тенджера, прибавите брашно, колкото поеме, за да стане на кашичка. После долейте по малко хладко прясно мляко до получаване на не много гъста консистенция. Махнете от котлона и оставете да се охлади, след което прибавете 2 разбити жълтъка, индийското орехче.

Изсипете бешамела върху макароните и сложете да се изпекат.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
32229
32229
09.06.2014 02:02
имаше период от 6 месеца в които ядях макарони веднъж на ден , всеки ден,МРАЗЯ МАКАРОНИ
1
0
кико
кико
05.12.2013 19:39
Аз лично много обичам макарони!И ги правя всеки ден в ,който жена ми не готви!=)
2
2
лена
лена
05.12.2013 19:33
аз мразя макарони!
2
0
кико
кико
05.12.2013 19:41
какво правиш в тази страница
6
0