Шопски хайвер

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1124k
Шопски хайвер
28/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
"Традиционно българско предястие, което е чудесно допълнение към всяка трапеза!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте изварата или сиренето с прясното мляко, добавете при непрекъснато бъркане олиото, червения пипер, нарязания ситно лук, както и стритите скилидки чесън.

Ако искате добавете и съвсем ситно нарязаната печена червена чушка.

Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер.

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: