Домашен сладкиш с мармалад

ИларияИлария
Новак
578
231
33
729
30/11/2014
"По-хубаво от домашното няма, както няма да намерите и по-вкусен сладкиш от домашния "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 827
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размийте мармалада във водата и добавете олиото, захарта, яйцата, лимоновата кора.

Смесете пресятото брашно с бакпулвера, канелата, содата и карамфила.

Добавете брашното към горната смес, добре объркайте и прехвърлете в намазнена и леко набрашнена тавичка.

Изпечете сладкиша в умерено загряна фурна. Оставете го да изстине, нарежете го на парчета и поръсете по желание с пудра захар.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар