Начин на приготвяне
Първо сварете картофите във вряща подсолена вода. Обелете и ги покрийте с нещо, оставете за 10-тина минути да се поохладят.
Междувременно наситнете лука, кашкавала и магданоза.
Намачкайте картофите заедно с яйцето. Добавете към тях магданоза с лука, овкусете с черен пипер и сол. Разбъркайте хубаво сместа. Накрая добавете и кашкавала.
Намазнете ръцете си оформете крокетите - овални и продълговати.
Наредете ги в тава, намазнена със зехтин или покрита с хартия за печене.
Загрейте фурната на 200 градуса.
Изпечете картофените крокети до хубава златиста коричка.
Сервирайте ги със сос по избор.
Бързите крокети с картофи, лук и кашкавал са готови.