Зелен фасул от консерва

Дима
Дима
Новак
05/11/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 822
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте фасула добре под течаща вода и го прецедете. Загрейте мазнина и запържете нарязания ситно лук.

Добавете фасула, а след като поомекне, поръсете с брашното и разбъркайте.

Разредете с прясното мляко при непрекъснато бъркане, след което добавете подправките. Оставете да се готви, докато омекне напълно.

Така приготвената гарнитура от зелен фасул може да поднесете към кюфтета, котлети, пържени яйца.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар