Пилешко рагу с мед и ябълки по унгарски

ИларияИлария
Новак
578
176
33
715
06/11/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото на огъня и прибавете ситно нарязаното пилешко филе. Прибавете брашното и разредете със сметаната. Посолете.

Ако е необходимо може да налеете малко бульон или вода. Обелете ябълките и ги нарежете на ситно, след което ги добавете към пилешкото. Оставете го да поври малко на слаб огън.

При сервиране го залейте с лимоновия сок, меда и захарта.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар