Начин на приготвяне
Изстудете сметаната и я разбийте с миксер.
Крема сиренето смесете с кондензираното мляко и разбъркайте до еднородна смес. Постепенно прибавяйте и разбитата сметана и бъркайте до еднородна смес. Накрая добавете ванилията.
В тортена чиния или поднос поставете ринг за торта и наредете един ред от бисквитите. Сиропирайте ги със сока от ананас. Покрийте с крем, отново бисквити, сок от ананаса, крем, бисквити.
Върху третия ред бисквити наредете половината от ананаса, поставете крем и така редувате продуктите, докато свършат.
Завършвате бисквитената торта с крем, нареждате останалия плод от ананаса. Поръсвате с кокосови стърготини и поставяте в хладилник за няколко часа, най-добре една нощ.
Ако рецептата ви допада, опитайте и предложенията ни за бисквитена торта с маскарпоне и бисквитената ни торта с нишесте.