Млечно реване

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
410
299
23/12/2019
"Не пропускайте да опитате млечния вариант на любимия сочен десерт на малки и големи "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 806
  • Преглеждания за месеца212
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват със захарта до побеляване. Прибавят се брашното с бакпулвера и ванилията. Тестото се разбърква добре и се изсипва във форма, намазана с масло и посипана с брашно.

Пече се реването на умерена фурна.

Още горещо, реването се залива с 1 литър студено мляко, подсладено с 1 ч.ч. захар и ароматизирано с 1 пакетче ванилия.

Уникално млечно реване, което се топи в устата!

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар