Начин на приготвяне
Омесваме хубаво каймата с подправките в подходяща купа! След което добавяме яйцето, майонезата и горчицата. Разбъркваме добре до хомогенност на съставките.
Нарязваме топеното сирене на малки парчета и го добавяме към каймата с подправките.
Взимаме тортила и разстиламе равномерно каймата върху нея. Завиваме на руло. Увиваме рулото в кухненско, прозрачно фолио и го оставяме в хладилника за едно денонощие, за да стегне каймата.
Преди да изпечем бутерките, нарязваме рулото на шайби с остър, кухненски нож! Поставяме хапките в подходяща посуда, покрита с хартия за печене, намазана с олио!
Печем парти хапките в предварително загрята фурна на 170 °C до готовност при непрекъснато наблюдение!
Поднасяне месните парти хапки топли с пържени картофки и кетчуп!
Да Ви е сладко!