Начин на приготвяне
Сипете всички съставки за тестото в контейнера на хлебопекарната, като първо добавите течните продукти, след това сухите и накрая маята.
Включете на програма тесто и изчакайте програмата да свърши.
Извадете готовото тесто и го разточете на лист, дебел колкото един пръст.
С помощта на чаша изрежете кръгчета.
Сложете хартия за печене върху тава и наредете кръгчетата. Изчакайте да втасат още веднъж.
Загрейте фурната на 180 градуса. Изпечете поничките до апетитен загар.
Оставете да се охладят.
Междувременно направете пудинга, следвайки указанията на опаковката. Свалете от огъня и добавете маслото и конфитюра.
Разрежете поничките на две и ги напълнете с крема. Може да ги поръсите отгоре с пудра захар.
Печените понички с малинов конфитюр са готови.