Хек в орехова панировка

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
239
27
220
31/08/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 383
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се реже на парчета, всяко парче се начуква и се осолява. Намазва се от едната страна с майонеза.

Сгъва се на две, така че майонезата да е отвътре. Овалва се в брашно. Яйцата се разбиват. Рибата се топва в яйцата и след това в орехите.

Пържи се до златисто от двете страни. След това се нарежда в тавичка и се пече 20 минути на 200 градуса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар