Студено предястие от сьомга

26/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 767
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се сварява в бульона, без да се реже. Оставя се да изстине в бульона. Разрязва се на 8 големи парчета.

Слага се в плоски чинии. Краставица се обелва, реже се на кръгчета и върху всяко парче риба се слагат по няколко кръгчета.

Салата айсберг се накъсва с ръце и се разпределя в чиниите. Доматите се режат на четвъртинки и във всяка чиния се слагат по две от тях.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар