Ориз с кисели краставички

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
04/06/2010
"Вкусно и леко пикантно, каквото трябва да бъде на вкус всяко ястие "
Приготвяне90 мин.
Готвене10 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 651
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете ориза за 15 минути във вода, след което го измийте добре и го сложете да се свари с малко сол и няколко капки олио.

В отделен съд разбъркайте сметаната, сиренето и ги овкусете с олио, сол, черен пипер. Към тях прибавете наситнения копър, както и накълцаните на дребно кисели краставички.

Объркайте по-голямата част от соса със сварения ориз и го изсипете в малки купички. Поставете за около час в хладилника.

Ястието се сервира след като обърнете купичките в по-голяма чиния и полеете с останалата част от соса.

За гарнитура нарежете надълго няколко кисели краставички.

Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
5.99 лв.
Виж ››

Истинско произведение на изкуството - страхотна кръгла дъска от масивно дърво с удобна за хващане метална дръжка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар