Печени картофи с шунка и сирене

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
571
10
1k
23/05/2010
"Много мислихме и смятаме, че това е единственият правилен и вкусен начин за приготвяне на картофи "
Приготвяне25 мин.
Готвене55 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 522
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

По желание изберете да разрежете картофите на две и да ги издълбаете леко или да издълбаете с лъжичка целия картоф.

Нарежете на ситно домата, шунката и лука. В загрято олио запържете продуктите и към тях прибавете вътрешността на картофите.

Свалете сместа от котлона и към нея прибавете натрошеното сирене и подправките на вкус.

Напълнете картофите с плънката, загрейте фурната до 200 градуса и сложете ястието да се пече около 40 минути.

Готовите пълнени картофи се поднасят със заливка, приготвена от киселото мляко и зеления ситно нарязан чесън.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар