Салата от моркови, мед и кедрови ядки

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
23/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо736
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лимонът се изцежда. Морковите се обелват и се нарязват на тънки ленти с белачка за зеленчуци.

Пускат се във вряща вода и се варят 2 минути на бавен огън. Отцеждат се и се оставят да изстинат.

Руколата и цикорията се измиват. Цикорията се разделя на листа и се смесва с морковите и руколата.

Поръсва се с кедрови ядки. Медът, сокът на лимона и зехтина се смесват със солта и се изливат в салатата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар