Гювечета с пилешко месо

ЯнаЯнаНовак
15/04/2009
"Под капака на това скромно гювече се крие вкусотия с пилешко месо!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 008
  • Преглеждания за месеца289
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се нарязват на кубчета и се смесват с лютеницата и олиото в гювечето. Поръсва се с чубрицата и се разбърква. Отгоре се чуква яйцето, жълтъкът на което се пробива леко. Гювечето се слага в микровълновата за 5 минути на средна степен.

Ако предпочитате да приготвите гювечетата в обикновена фурна, сложете ги преди да я включите, за да не се спукат. В този случай ги направете без яйцето. След като заврят ги извадете и счупете яйце отгоре. Върнете обратно до запичането му.

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 22:06
без вода - и месото е предварително сварено
1
0
Ники
Ники
05.10.2014 17:44
без вода ли завират във фурната?
1
0