Начин на приготвяне
Морковите се обелват и без да се режат, се задушават във виното. Охлаждат се. Заешкото месо се поръсва със сол и черен пипер и се запържва в олиото.
Сърнешкото месо се почиства от ципите и се смила, смесва се със сметаната, сиренето, яйцето и виното, в което са се задушили морковите. Разбърква се и се добавят намачканите зърна черен пипер и индийското орехче.
Листата на китайското зеле се бланшират и с тях се покрива тавичка, така че да висят навън. В останалите листа се завива заешкото месо.
Половината пюре от сърнешко месо се слага върху зелето в тавата, в средата се слага заешкото месо, завито в листа. До него се слагат морковите и отгоре се слага останалото пюре от месо.
С остатъка от зелевите листа се покрива месото. Формата се покрива с фолио или капак и теринът се пече 70 минути на 180 градуса. След изваждане се затиска с тежест и се охлажда. Сервира се студен, нарязан на тънки резени.