Калмари на скара

Даниел
Даниел
Новак
18/01/2010
"Няма такава вкусотия!!! Опитайте и споделете!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо26 492
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се настъргват и смесват.

Калмарите се изчистват добре, махат им се главите и опашките. Маха се коста от тялото. Всъщност използват се само тубите, можете да си купите само туби и така се прескача момента чистене. После се пълнят със сместа и се защипват със клечки за зъби. Пекат се на добре намазнена скара от всички страни.

Подходящ сос

зехтин:лимон - 2:1

чесън и копър.

Пасира се.

Рейтинг

5 6
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
petq
petq
05.10.2012 12:43
kalmarite niamat glavi nito opajki iz4istvat se samo o4ite i edna kost otvatre .vsi4ko ostanalo se iade tova da ne e riba 4e da ima glava i opajka.
0
0
ZZlatan
ZZlatan
11.06.2015 09:58
абе опашка няма да има пипала но има и глава според теб очите на какво стоят :D
0
0