Омлет с охлюви

Марина НордМарина НордНовак1219
29/04/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Охлювите се измиват и се сваряват във врящата с виното и оцета вода. Изваждат се, отцеждат се, изваждат се от черупките и се нарязват.

Добавят се към разбитите яйца и се изпържват в загрятия зехтин. Готовият омлет се поръсва със сол, черен пипер и накълцан магданоз и се сервира горещ.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар