Салата със зелен фасул, броколи и миди

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
11/09/2014
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо340
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се сварява, отцежда и измива със студена вода.

Мидите се бланшират във вряща подсолена вода, отцеждат и измиват. Лукът се нарязва на ситно, поръсва се със сол и се измива.

Кайсиите се нарязват на ивички, а босилекът режете на ситно. Продуктите се смесват и овкусяват със сол, зехтин и лимонов сок.

В отделни чинии се нареждат в кръг розички от варени броколи, а в средата се сипва салатата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар