Салата от миди и зелен лук

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
237
27
220
17/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 244
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мидите се сваряват и отцеждат, след което към тях се прибавят солта, сокът на лимона, ситно нарязаният лук и олиото.

Разбъркват се и се изсипват в чиния за сервиране.

Поръсват се с накълцан копър.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 16:38
нещо подобно правя с охлювите при липса на миди и те са си мускулче
0
0