Бишкотени пасти

02/12/2011
Дамяна
отДамянаНовак
"Не си правете труда да слагате пастичките в хладилника, ще бъдат изядени дълго преди да има опасност да се разтопят "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции6-8 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 289
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъка с 2 с. л. пудра захар и маслото, което сте оставили да омекне на стайна температура. Бийте, докато получите гла­дък крем.

Сварете прясното мляко с какао­то и останалата пудра захар.

В широка и плит­ка чиния настържете на ситно ренде шокола­да.

Всяка бишкота нарежете на 4 парчета и ги слепете две по две с приготвения крем. Пос­ле ги потопете в охладения млечен сироп и ги оваляйте в настъргания шоколад. Дръжте пастичките на студено, преди да ги сервирате, за да не се разтопи шоколадът.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 7
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар