Руска салата с цвекло и сметана

25/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Цвеклото се пече около 50 мин. След като се извади от фурната се оставя да изстива.

Реже се на тънки ленти. Жълтъците, лимоновият сок и горчицата се разбиват. Осолява се и се поръсва с черен пипер.

Добавя се зехтинът и се разбърква добре. Прибавя се сметаната, лукът, копърът и се разбърква добре. Цвеклото се подрежда и се залива със соса. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар