Печени скариди с чесън и червени чушки

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
107
140
06/04/2014
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо594
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • скариди - 12 бр.
  • червена чушка - 1 бр., нарязана на едро
  • зехтин - 1/3 чаша
  • чесън - 2 скилидки
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо премахвате черупките на скаридите и ги почиствате, като оставяте опашките. След това смесвате скаридите с чушките, добавяте зехтина, чесъна и червения пипер.

Изпичате чушките на барбекю или грил, докато станат кафяви и от двете страни.

Скаридите се прибавят, когато чушките са почти готови. Те трябва да се изпекат от всички страни, докато променят цвета си.

Може да поднесете с резенчета лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар