Пролетни зеленчуци

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
59
69
25/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 161
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се редят на пластове в касерола, като всеки пласт се поръсва с магданоз, джоджен и настъргана кора.

Поръсва се с черен пипер, масло и 2/3 от зеленчуковия бульон. Оставя се да заври около 7 мин. При необходимост се добавя още бульон.

След като се прехвърлят в подходяща чиния за сервиране се поръсва с лимонов сок и с кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар