Палачинки със зеленчуци

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
14
27/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо723
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Палачинковото тесто се приготвя и се оставя да престои в хладилника около час.

Плънка: Гъбите, целината, морковите, празът и чушката се запържват в 2 с.л. от маслото. Добавят се тиквичките, зеленчуковият бульон и пиперът, държи се на котлона около 7 мин. Добавят се сметаната и индийското орехче.

Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Правоъгълна тава за печене се маже с масло. Разтопява се малко масло на умерена температура и се пекат палачинките, след което се поставят една върху друга.

Покриват се стените и дъното на тавата с палачинките, върху тях се разстила 1/4 от плънката. Покриват се с другия пласт. Най- накрая се завършва със зеленчуците. Поръсва се със сиренето. Пече се около 20 мин.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар