Италианска доматена супа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
28/03/2014
"В Италия дори обикновената супа прилича на кулинарно обяснение в любов "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 013
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме лука и чесъна на ситно, след което ги запържваме в нагорещено олио. Прибавяме наситнените домати и задушваме супата 5 минути.

Доливаме бульона. Овкусяваме със солта, черния пипер, захарта и оставяме супата да поври още 20 минути.

Слагаме билките и оставяме супата захлупена още 15 минути, докато поеме аромата.

Прецеждаме бульона и застройваме със сметана. Прибавяме сварения ориз и разбъркваме добре. Поднасяме супата с крутони.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар