Патладжани с домати и извара на фурна

02/03/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 133
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете патладжаните и ги нарежете на дебели шайби. Посолете ги и ги оставете да се отцеждат.

След половин час ги изпържете в сгорещено олио. Наредете ги на пластове в тава, като между тях слагате домати, нарязани на колелца.

Поставете ястието за 30 минути в предварително загрята фурна. Наръсете патладжаните със сирене, черен пипер, магданоз и малко масло и ги върнете във фурната за още 10 минути.

Поднесете ястието охладено.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ники
Ники
28.02.2016 12:50
първо извара, после сирене, пишете ги тези рецепти като хората...
1
0
М.Стопнова
М.Стопнова
04.03.2014 21:39
На снимката се вижда някакъв сос,той как се получава?Да не пропускате нещо в рецептат като доматен сос например?И какво всъщност се слага сирене или извара,и кашкавала който се вижда на снимката кога се слага?
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв