Ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен фасул със сирене

Зелен фасул със сирене

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283122192
Зелен фасул със сирене1 / 2
09/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава, на ситно
  • чесън - 1 скилидка, на ситно
  • масло - 3 1/2 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • зелен фасул - 350 г.
  • сирене - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват около 3 мин. Добавя се зеленият фасул, осолява се и се поръсва в пипера.

Държи се на огъня около 15 мин., или докато фасулът омекне. Добавя се вода, ако започне да лепне.

Прибавя се сиренето и се държи на огъня, докато сиренето се поразтопи.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: