Начин на приготвяне
Натрошените бисквити и разтопеното краве масло се смесват добре. Разпределят се по дъното на подходяща форма и се пекат на 170 градуса за 11 минути.
Готовият блат се изважда да изстине. След това се счукват лешниците. Какаото се разтваря в 1/4 ч.ч. вода.
Двата вида сирене (крема и Тофу) се разбиват заедно и се прибавят към какаото, двата вида захар, яйцето, белтъците, разтопения шоколад и ванилията.
Всичко се разбива внимателно и получената смес се разстила върху охладения блат.
Така полученият чийзкейк се слага за около 50 минути във фурна, включена на 160 градуса.
Готовият десерт се поставя на хладно за 3-4 часа, поръсва се с лешници и се сервира с усмивка.