Начин на приготвяне
Слагате 200 мл вода да заври заедно със захарта. Когато захарта се разтопи напълно, добавяте сухото мляко, разбърквате до получаването на гладка смес и сваляте от котлона. После оставяте да се охлади.
Разбивате размекнатото краве масло до побеляване и го смесвате при непрекъснато бъркане с охладената смес. След това добавяте кокосовите стърготини и разбърквате до получаването на гладка смес, която трябва да е достатъчно твърда, за да можете да оформяте от нея топчета - бонбони. За да се втвърди, я сложете в хладилника да се стегне.
Вземайки от сместа с лъжичка, оформяте топчета и слагате в средата им цял лешник. След това овалвате топчетата в натрошен корнфлейкс и ги подреждате в хартиени капсули. Съхранете бонбоните в хладилника.