Салата от ечемик и гъби

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
68
72
21/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо481
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ечемикът се вари в подсолена, вряща вода около 25-30, или докато омекне. Доматите се бланшират във вряща вода за 1 мин. Изцеждат се добре и се обелват.

Ечемикът се изплаква на течаща вода. Изцежда се добре и се подсушава върху чиста кърпа.

Добавят се доматите, маслините, гъбите и босилекът. Салатата се поръсва със зехтин, сол и пипер и се разбърква добре.

Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
7.89 лв.
Виж ››

Стилен и много функционален керамичен пахар с традиционни български мотиви - дълбока паница, в която много салата може да поднесете.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар